Wij zijn beëdigd register expert en taxateur

Gert jan Oolders

Diensten

Uw klassieke auto of motorfiets is een mooi bezit. Wij taxeren bijna alle typen voertuigen zoals youngtimers, oldtimers, klassiekers, antieke en hedendaagse voertuigen, vrachtwagens, speciale of aangepaste voertuigen, motoren en recreatie-voertuigen, zoals caravans en campers.
Ook voor een onafhankelijke schouwing bij een aankoop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij taxeren ook voor fiscale en verzekeringsdoeleinden.
Om de waarde van uw voertuig zo goed mogelijk te beschermen is een goed onderbouwd taxatierapport van groot belang, ook voor uw verzekeraar. Als er iets ernstigs gebeurt met uw bezit, moet u ervan uit kunnen gaan dat de juiste waarde aan u wordt uitgekeerd. Uw taxatierapport wordt opgesteld conform de eisen van het RETM en TMV. Wij kunnen onze gecertificeerde en FEHAC goedgekeurde rapporten naar uw verzekeraar of tussenpersoon verzenden.

Enkele van onze kenmerken

  • Mogelijkheid om snel een taxatierapport op te stellen echter nooit na een calamiteit!
  • Taxatierapport voldoet aan RETM en de FEHAC-eisen, acceptatie door alle verzekeraars;
  • Rapportage conform artikel 7:960 van Burgerlijk Wetboek;
  • Digitaal rapport met foto’s (PDF bestand) per e-mail en indien gewenst ook een ingebonden rapportage;
  • Digitale kopie naar verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon (indien gewenst);
  • Nauwkeurig en gemotiveerde vastgestelde waarde, aandacht voor volledigheid en wij zijn integer;
  • Affiniteit met speciale en aangepaste voertuigen;
  • Een taxatieafspraak ‘s avonds of op een zaterdag is ook mogelijk.
Zetor 2011 Luchtgekoeld

Waar kunnen wij taxeren, hoe gaan wij te werk en wat kost een taxatie?

Wij taxeren uw voertuig bij u thuis of op een door u gewenste locatie en komen langs op het moment dat het u uitkomt. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere taxaties op één adres of een clubtaxatie uit te voeren. Denk ook eens aan uw oldtimer meeting of personeelsvereniging.

Wij willen graag dat het voertuig tijdens ons bezoek ruim en goed verlicht is opgesteld met bij voorkeur de aanwezigheid van een hefbrug. De opname kan bij uw garagebedrijf uitgevoerd worden of bij droog weer ook buiten. Wij stellen het op prijs als u zelf aanwezig bent tijdens ons taxatiebezoek en dat u zelf de deuren en de motorkap voor ons opent en sluit, u weet immers het beste hoe u met het voertuig om kunt gaan.

Tijdens het bezoek zullen wij inzage vragen in de voertuigdocumenten, laat eventueel ook het restauratieverslag en andere relevante historie over welke investeringen u heeft gedaan bij het voertuig. Indien mogelijk maken wij een proefrit, dit alleen met uw toestemming en bij voorkeur met u aan het stuur of in uw aanwezigheid.
Moto Morini 3 ½ Sport - 1980
De kosten voor een standaard taxatie zijn € 147,50 incl. btw. Indien er meerdere voertuigen op één locatie getaxeerd worden (bijv. clubtaxaties), dan hanteren wij net als voor een hertaxatie en taxaties uitgevoerd aan ons kantoor scherpere tarieven. Voor een taxatie op grotere afstand of voor zeer speciale of sterk afwijkende voertuigen geldt een toeslag. Informeer naar de mogelijkheden, wij kunnen vooraf een offerte opstellen zodat u nooit voor een vervelende verrassing over de kosten komt te staan.

Heinkel 103 A2 - 1961

Direct een afspraak maken?

contact
Taxatiebureau Oolders
Gert jan Oolders
Oude Zeegserweg 8
9471 PV Zuidlaren
Tel. 06-19066259
Email info@taxatiebureau-oolders.nl
PrivacybeleidAlgemene Voorwaarden

Aangesloten bij

Fehac logo
logo TMV
Hobeon SKO logo
© Taxatiebureau Oolders
phone